Creme | Champagneprovning!
1063
post-template-default,single,single-post,postid-1063,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Champagneprovning!

Champagneprovning!

Nu är det dags för våra andra temakväll på Crème Stockholm – Champagne & Hummer!
Martin Gilck från Champagne Sweden kommer att berätta om faktorer som skiljer Champagner åt, sedan kommer vi att blindprova hela 13 olika standardchampagner. Priser kommer att delas ut till de deltagare som gissar flest rätt, bland annat finns en resa till Champagne i potten. Till provningen kommer det serveras snacks, som därefter följs av en fantastisk varmrätt – givetvis med hummer som huvudingrediens!

Datum: 29 mars
Tid: kl 18:00
Pris: 895:- per person inkl Champagne & mat

Vänta inte med att boka bord, då vi endast har ett begränsat antal platser.
Vi ser fram emot att se er här den 29 mars.

Väl mött!
Crème Stockholm