Creme | Côte du boeuf & rödpang!
1089
post-template-default,single,single-post,postid-1089,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Côte du boeuf & rödpang!

Côte du boeuf & rödpang!

Kvällen den 19 april är temat Bordeaux!

Då kommer vi grilla goa köttbitar på benet som serveras med nyslagen bearnaise, friterad potatis, sauce bordelaise, örtbakade tomater och krispiga salladsblad. Till förrätt kommer det serveras anklever och vi avslutar med något sött.

Som alla vet så är Bordeaux det dyra rödpangets Mecka – Chateau la Tour, Margaux, Lafite, Haut-Brion osv. Vi kommer just därför att se till att det finns ett härligt plock av lite mindre kända mer prisvärda och spännande slott, kombinerat med mer namnkunnigt och välbekant.

Boka in er stol på detta kött- och pangkalas – det är begränsat antal platser.

Middagen kostar 550:- per person.
Vinpriserna kommer vara finfina endast för denna kväll.